Thalgo tretmani lica
 
     
 
» Svaki talgov tretman počinje čudesnom masažom Modelage de la Mer.
     
» THALGOGIVE UCVSCUJUCA NEGA :
Cilj ovog tretmana je poboljšanje i učvrscivanje veze između epiderma i derma. Individualno izabran tretman “po meri” će Vam učvrstiti i oblikovati lice. Preporučuje se serija od 6 tretmana.
Trajanje tretmana : 60 min.
 
   
» MODELING MASKA ZA SMANJENJE DUBINE BORA :
Kombinacija minerala u signeriji sa toplotnim delovanjem Modeling maske omogućava maksimalnu penetraciju sastojaka. Sastavljena je iz algi i drugih biljnih sastojaka omogućava prirodnu regeneraciju kože. Poboljšanje tonusa i mladalacki sjaj su takodje rezultat ovog tretmana.
Trajanje tretmana : 60 min.
 
   
» TRETMAN HIJALURONSKOM KISELINOM :
Tretman za dubinsko tretiranje bora pomoću hijalurona i flastera hijaluronske kiseline koji u dodiru se vodom iz kože bubre i na taj način ispunjavaju bore.
Trajanje tretmana : 45 min.
 
   

» MIKRODERMOABRAZIJA :
Tretman u kome se pomocu aktivnih pilinga i krema skida deo po deo povrsinskog sloja kože, u zavisnosti od broja tretmana. Ovim tretmanom pospesuje se regeneracija kože. Za jedan dolazak 7 dana izbegavati sunce ,dok za seriju od 6 tretmana 15 dana izbegavati sunce. Serija ovog tretmana se radi jednom nedeljno.
Trajanje tretmana : 60 min.

   
» MIKRO–MEZO TERAPIJA :
Terapija koja intenzivira i stimulise prirodni mehanizam kože za regeneraciju i reparaciju . Efekat se postize iglicama dužine 0.25 min.Ova stimulacija iglicama, omogućava dublju apsorpciju aktivnih sastojaka (amino kiseline, aloja vera, hijaluron..) u kožu. Tretman je pogodan za sve tipove kože.
Trajanje tretmana : 60 min.

Thalgo tretmani tela
   
» SLIM&SCULPT
- Tretman koga odlikuje individualan pristup u borbi protiv masnih naslaga, celulita i opuštene kože. Tretman je sastavljen od izvornih Thalgo-vih aktivnih sastojaka iz mora. Cilj ovog dvojakog tretmana je uspostaviti harmoniju između oblikovanja i učvrsćivanja.
Trajanje tretmana : 120 min.
 
     
»FRIGI THALGO – Hladan efikasan tretman za telo u kojem ćete osetiti svu svežinu mora. Deluje kod otečenih i umornih nogu, celulita i masnih naslaga.
Trajanje tretmana : 60 min.
 
     
»THALGO MINCE – Prestižni tretman za učvrsćivanje, smanjenje celulitnih naslaga i poboljšanje izgleda površine koze. Pilingovanu kozu masiramo dvofaznom konćentrovanom kremom, a potom se nanosi topla maska od morskih algi, pšeničnih klica i kompleksa biljaka.
Trajanje tretmana : 120 min.
 
     
 
         
 
LPG ZEN Studio
Cara Dušana 29, 11 000 Beograd
tel. +381 11 29 28 137
mob. + 381 65 42 07 028
 
Copyright © LPG ZEN 2009
Design by NormaReclamare