Lpg tretman lica
 
     
 
» Starenje kože ubrzava se izlaganjem agresivnim uticajima suncu, zagađenju, duvanskom dimu i pogoršava nekontrolisanim dijetama i čestim, naglim promenama telesne težine. Ti uticaji imaju posebno jak učinak na opušteno tkivo. Koža lica posebno je izložena i zbog toga najbrže pokazuje prerane znake starenja: bore, isušenost ! opuštenost kože. Ovakav process starenja, koji se vremenom intenzivira, uzrokuje smanjenu aktivnost ćelija

» Jedinstveni aparat  Lift 6  deluje mehanički i obrađuje kožu sa svim njenim delovima. Prirodno i ugodno delovanje Lift 6 uređtaja prilagođava se svim tipovima kože, čak i onoj najosetljivijoj.

» Izuzetan za mnoge probleme lica, naročito za bore, starenje kože i opuštenu kožu. Lift 6 ima dejstvo prirodnog face-lifta. Kada se prislone na kožu, patentirane LPG terapeutske glave započinju svoja ritmična neprekidna mehanička mikro-pulsiranja. Za vreme tretrmana koji traje 30 minuta, svaki milimetar kože ravnomerno se tro-dimenzionalno stimuliše: područje oko očiju, lice, linije vrata i dekolte.

» LPG endermologija pruža i tretman kojim se učvršćuje koža lica, vrata, dekoltea i grudi, odstranjuju i ublažavaju bore, a koži vraća nežnost i prozračan ten. Lift 6 najnovija je nehirurška metoda koja daje učinak prirodnog liftinga koji sprecava pojavu znakova starenja kože. Tokom tretmana menja se brzina delovanja vibracija kojima je cilj jačanje strukture kože . Takvim tretmanom, kojim se provode neprekidna, ritmična, mehanička mikropulsiranja, stimulise se svaki milimetar kože oko očiju, lica i dekoltea. Time se postiže prava gimnastika lica koja omogucava čvršću stukturu kože i mlađi izgled. Program sastoji se iz tri glavna dela i odnosi se na višak kože na licu i dekolteu, zatim naboranu kožu i opustenu kožu. Djelovanje Lift 6 uređaja je prijatno i prirodno, jer se devet razlicitih intenziteta prilagođava svim tipovima kože, čak i onoj najosjetljivijoj.

» Cilj  tretmana je stimulacija kolagena i otklanjanje prvih bora, znatno ublažavanje starijih bora, odnosno smanjivanje znakova starenja. Jedinstvenim načinom djelovanja prirodnim putem koži vraća čvrstoću i elastičnost. Nema starosne granice, što znači da su tretmani poželjni što ranije u životu, s pojavom prvih, najmanjih bora. U početku se savetuju svaki drugi do treći dan u seriji od 10 do 25 tretmana, nakon čega se preporučuje održavanje jednom mesecno, zavisno od godina i izgleda kože.


 
         
 
LPG ZEN Studio
Cara Dušana 29, 11 000 Beograd
tel. +381 11 29 28 137
mob. + 381 65 42 07 028
 
Copyright © LPG ZEN 2009
Design by NormaReclamare