Kako se rešiti celulita?
 
     
 
     

» Sa LPG tretmanima do idealnog tela i boljeg zdravlja. Celulit je bolest modernog doba, koja predstavlja reakciju organizma na stetne faktore kao sto su losa ishrana, fizicka neaktivnost, stres koji dopunjuju hormonsku i genetsku podlogu celulita. Celulit je odbrambena reakcija organizma pred navalom stetnih materija koje se moraju izbaciti ili negde deponovati. Zbog toga organizam tezi da toksine smesti sto dalje od vitalnih organa. A najdalja je upravo regija ispod koze, epidermis. Tako se ostecuju mikrocirkulacija i limfna drenaza a takodje i potkozno vezivno tkivo. Tkivo postaje tvrdo a masne celije se potiskuju prema povrsini koze. Deformisano vezivno tkivo formira dzepove ispod koze koji se ispunjavaju masnim celijama i deluju kao sundjer za toksine. Nagomilavanjem toksina u masnim celijama one se uvecavaju i podizu kozu iznad njih. Ovako ostecena koza sa poremecenim tonusom dovodi do karakteristicnog izgleda koze, svima poznate pomorandzine kore.

» ENDERMOLOGIJA je prva priznata metoda od strane FDA za najuspesnije uklanjanje celulita. Terapija je usmerena na lecenje vezivnog tkiva, a zasniva se na istovremenom dejstvu vakuma i rolanja koze kombinaciji pozitivnog i negativnog pritiska na kozu, tako da se automatski dobijaju sledeci efekti  na mestima dejstva: protok krvi se povecava na periferiji za 400%, protok limfe za 300%  a stvaranje kolagena za 130%. Deluje se na tri bitna faktora krv ,limfu i vezivno tkivo, koji zajedno, ukoliko su poremecene funkcije dovode do nastanka celuluita. Ovim dejstvom uzrokujemo da se masno tkivo zamenjuje vezivnim, tj. vraca se izgubljena potpora vezivnog tkiva. Koza postaje glatka kao svila, sjajna , zategnuta, a konture tela se reoblikuju.


» LPG je mašina koja omogućava da sve ovo u vidu endermoloske metode bude i u stvarnosti sprovedeno. To je kompjuterski programirana mašina čija se upotreba smatra najzdravijom i najdelotvornijim načinom uklanjanja celuluta i masnih naslaga. Vrsta LPGtretmana zavisi isključivo od svakog pacijenta individualno, i na to ima uticaj tip celulita, telesna tezina, visina, stepen masnoce u telu. U toku LPG tretmana se tretira celo telo a posebno se obraća pažnja na kriticne regije kao što su bokovi, stomak, butane. Dakle, nije u pitanju samo celulit već i opustena koža , sa masnim naslagama. LPG zateže kožu tako sto na tretiranoj zoni pospešuje limfnu i vensku cirkulaciju, ubrzava metabolizam, povećava dopremanje kiseonika i eliminaciju stetnih materija. Ovim se vrsi svojevrsna detoksikacija tretirane zone uz povećano obnavljanje fibroblasata koji uzrokuju povećanu sintezu kolagenih vlakana koji koži vraća čvrstinu i zategnutost.

» Zahvaljujuci LPG tretmanima, noge više nisu naduvene i dobija se osećaj lakoće i svežine. Ovo je rezultat uspostavljanja novih drenažnih limfnih kanala,  pogotovo onih odvodnog tipa, cije je stvranje nedvosmisleno podstaknuto LPG tretmanima. Uz to se gubi bol u zglobovima, jer nakon svakog tretmana ligamenti postaju fleksibilniji i jači, a mišici postaju opusteniji i bez spazma, što sve zajedno doprinosi većoj pokretljivosti zglobova i gubitku bola u njima. Uz sve ovo, LPG daje osećaj relaksacione masaže jer se kontinuirano kombinacijom rolanja kože i sekvencijalnog vakuuma, a sve u pravcu limfnih puteva, stvara osećaj prijatnosti, koji je mnogo veži nego kod ručne masaže. Samo jedan LPG tretman zamenjuje čak 8-10 ručnih masaža. Limfna drenaža celokupnog limfotoka, kao i uklanjanje čvorova oko kičmenog stuba, koji su posledica spazma misica kičmenog stuba zbog nagomilane mlečne kiseline, vrlo brzo se eliminise ovim svojevrsnim putem detoksikacije. Važno je napomenuti da LPG tretmani traju 45 min i da se rade  2-3 puta nedeljno. Preporučuje se najmanje 15 tretmana a zatim po 1-2 puta mesečno tretrmani odrzavanja. U sklopu tretmana LPG -jem dobija se sve što je potrebno da bi se resio postojeci problem.


 
         
 
LPG ZEN Studio
Cara Dušana 29, 11 000 Beograd
tel. +381 11 29 28 137
mob. + 381 65 42 07 028
 
Copyright © LPG ZEN 2009
Design by NormaReclamare